Grupa Best predstavlja pjesmu “Jasno ko dan”

Oni su odličan live bend, mladi su i energični, dolaze iz Splita, a zovu se Best! Nakon svog prethodnog singla „Ona to zna“ koji je naišao na veliko odobrenje publike, mladi Splićani predstavljaju novi singl. S pjesmom „Jasno ko dan“ ove će se godine široj publici predstaviti na Splitskom festivalu.
Pjesmu „Jasno ko dan“, kao i njezinu prethodnicu, potpisuje proslavljeni autor Miro Buljan, dok je Best ostao vjeran i PILOT studiju koji je i ovog puta radio spot.
„Ubacili smo “making of” scene u spot koje su radili Antonijo Ćatipović (koji je ujedno i službeni fotograf grupe Best ) i Bruno Bilonić. Spot smo radili na lokaciji na kojem je sniman i veliki hit “Moje zlato”, a lokacija neka i ovaj put ostane tajna.“ – rekli su dečki iz benda 
 Pjesma žanrovski ne odskače od prethodne, a da će ova pjesma biti jedna od omiljenih ovog ljeta već sada je „Jasno ko dan“!
Iz grupe Best poručuju da i dalje marljivo rade na novim pjesmama pa je u pripremi i novi singl koji ćemo imati prilike čuti već u rujnu!
Grupu Best pratite na njihovom facebooku