Vatra ‘Sve je tišina’ – nova pjesma uoči slavljeničkog koncerta u Domu sportova

Prije nego što 5.4. zakorače u zagrebački Dom sportova i koncertno proslave svojih 20 godinaVatra će publici predstaviti novu pjesmu. Sve je tišina’ četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

“Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno… Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl ‘Sve je tišina’ i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno.” – rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Glazbu na pjesmi ‘Sve je tišina’ potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić.

Uz najavni singl ‘Sekvoje’, Vatra je do sada objavila i duet s Massimom ‘Nama se nikud ne žuri’ te aktualnu ‘Ukleti Holandez’. Posljednja dva nalaze se na nacionalnoj HR top 40 listi singlova, dok je duet s Massimom prepoznat od publike kao i od struke te je uvršten među najbolje prošlogodišnje pjesme za nagradu CesaricaZlatni studio Jutarnjeg lista te među top 10 pjesama Narodnog radija.

Veliki zagrebački koncert Vatra XX zakazan je za 5. travnja u Domu sportova. “Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš!” – već je ranije o nadolazećem obljetničkom nastupu govorio Dečak.

Nakon 20 godina stvaralaštva, 9 albuma i mnoštva singlova, kao i aktualnih hitova te glazbenih gostiju koje će tek najaviti, Dom sportova će 5. travnja uistinu postati mjesto susreta dobrih starih prijatelja, kao i novih obožavatelja benda, a Vatra garantira da će svoj glazbeni dio slavlja odraditi kako i priliči; čvrsto, glasno, uz pregršt emocija i plesanja.

Tomislav Šušak i Ivan Dečak | glazba

Ivan Dečak | tekst

Vatra | aranžman

Jura Ferina i Pavle Miholjević | produkcija

Radislav Jovanov Gonzo | režija

Iva Richtermoc i Mirna Šemić | plesačice

Ulaznice za Vatru XX, 5.4. u Domu sportova po cijeni od 90 kn su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb 
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb 
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a