Izvođači - bendovi, solisti, autori

IZVOĐAČI


Registrirati se mogu autorski, demo, cover bendovi, solisti koji se žele promovirati na Pozitiv TV kanalu, webu, YouTube-u i društvenim mrežama.

 

Cover bendovi su podjednako dobrodošli kao i autorski, ali s određenim ograničenjima. Covere ne možemo emitirati na TV kanalu i postavljati na naš YouTube kanal bez svih potrebnih dozvola autora i izdavača, što uglavnom cover bendovi nemaju riješeno.

Primjer cover benda čije spotove emitiramo, te imaju riješena sva prava za TV emitiranje su Cry Babies.

Ukoliko se radi o izuzetnom materijalu, u suradnji sa nama te institucijama za autorska i srodna prava možete dobiti pomoć u rješavanju takvih prava.

Da li mogu kreirati profil i staviti linkove na svoja Youtube videa na kojima sviram gitaru ako nisam u bendu ?

Da.

Neovisno o kvaliteti snimke, vaše umijeće sviranja gitare ili bilo kojeg drugog instrumenta možete postaviti na web Pozitiv TV-a, a mi ćemo se pobrinuti da vaše umijeće bude zapaženo. Bez obzira da li ste već prisutni na našem webu kao član benda možete kreirati profil soliste.

Ne.

Ovisno o kojem je glazbenom žanru riječ, naša ekipa pomno bira što će se emitirati na TV-u, dok na webu i Youtubeu mogu biti prisutni gotovo svi glazbeni žanrovi.
Da ne nabrajamo sve glazbene žanrove koje zastupamo, pri našem predstavljanju naglasak smo dali rock, pop i srodnim žanrovima.

Pri uploadu svih videa pa tako i spota imate opciju odabira da li želite da vaš video bude postavljen na naš Youtube kanal.
Ne.

S obzirom da nam je posebno bitno promovirati mlade/nove izvođače i autore svjesni smo da nisu svi u mogućnosti napraviti profesionalne snimke spotova, koncerata, najava, pa stoga prihvaćamo većinu zaprimljenih video materijala, te ih sami u montaži nastojimo poboljšati koliko je to moguće.

Videa napravljena mobilnim uređajima su dobrodošla.

Da.

Videa snimljena mobitelom su dobrodošla, a videa nakon registracije možete uploadati direktno i sa mobitela (iOS i Android).

U suradnji sa vama postavili smo ove opcije, a sustavno ih nadograđujemo. (i dalje nam šaljite vaše prijedloge).

- kreiranje profila (biografija, naslovna fotograijfa, galerija fotografija, članovi benda ukoliko se radi o bendu) 
- upload - video spotova (video, opis, fotke, link na YouTube).
- upload - video najave (najave albuma, koncerata, linkovi na Youtube).
- upload - video najave spotova (Kratke najave: do 20 sekundi; Duge Najave - kako je nastao spot (making off), o izvođačima, autorima glazbe i teksta, autorima videa, mjestu snimanja, opremi itd. Sve što smatrate da je zanimljivo).
- upload - snimke koncerata.

Za emitiranje video materijala na Pozitiv TV-u i našem YouTube-u dovoljno je registrirati se i uploadati videa preko desktopa ili mobilnih uređaja. Videa zadovoljavajuće kvalitete često emitiramo već isti dan (ukoliko je riječ o spotu).

 
- TV - emitiranje video spotova
- TV - emitiranje video najava
- TV - emitiranje koncerata
- TV - emitiranje reportaža
Bendovi, autori, izvođači koji se uklapaju u koncepciju kanala (žanr) promoviramo putem TV kanala na način da emitiramo video materijale koje ste nam poslali (spotovi, najave, reportaže, snimke koncerata itd.).

- WEB - promocija profila
- WEB - promocija videa
- WEB - dodatna promocija videa na našem YouTube kanalu
- WEB - promocija nadolazećih koncerata
- DRUŠTVENE MREŽE
Da ne nabrajamo, web promocija obuhvaća veliki broj manjih i većih ciljanih oblika oglašavanja.

NE ! 

Ako smatramo da se vaš spot i ostala videa uklapaju u koncepciju našeg TV kanala, emitirat ćemo ga bez naknade, sa zadovoljstvom.